Hopp til hovedinnholdet

Eg har slitt med psykiske lidelser sida eg var født.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er da ein jente som har slitt med psykiske lidelser sida eg var født, og symptom på spiseforstyrrelse og treningsforstyrrelse.. eg detter alltid tilbake til det samme gamle mønsteret mitt.. (eigentleg veldig irriterande).. Eg blei utskreve av sjukehuset for to veker sida og er eigentle VELDIG lei av å vere innlagd og vil ikkje inn igjen ( var det i fem måneda) . Eg har vert innlagd 60 gonga på sjukehuset (psyk avdeling) sida eg var 14.. det gjekk ikkjebså fint på psyken i begynnelsen når eg var der dei 2 første månadene da eg var der no siste gong også plutseleg dei to neste gjekk det kjempe bra og såg fram til livet og ville ta vare på meg sjølv. Men den siste begynte eg og spy opp maten igjen (ingen veit det, eg såg faktisk fram til å komme meg heim for å kutte meg opp og sulte meg. Men det er så slitsomt, det einaste som kanskje er bra no er at eg ikkje ønska og dø.. men eg vil kjenne smerter, eg vil kjenne den tomme magen min og sjå at vekta mi går ned igjen.. hjelp

SVAR

Besvart 03.03.2019 09:18:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle