Hopp til hovedinnholdet

Finnes det en måte å miste fett på magen fort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som har slitt med veldig dårlig selvbilde. Det har blitt mye bedre de siste månede, men jeg er misfornøyd med magen min. vil ikke si at jeg er tykk eller har mye fett på magen, men jeg har litt. Jeg gikk på turn i mange år men måtte slutte pga skader. I de siste 2årene etter jeg sluttet har jeg lagt på meg litt. Vil ha tilbake den kroppen jeg hadde før. Finnes det en måte å miste fett på magen fort, som ikke handler om å sulte seg? Vennene mine sier det er det som går fortest.... MVH meg

SVAR

Besvart 06.03.2019 10:14:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle