Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg for mye godteri?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på om jeg spiser for mye godteri i uka. Jeg er mellom 160-165 cm høy og veier 50 kilo. Jeg trener minst 3 og 4 ganger i uka, fotball. Jeg har lyst til å starte med egen trening, men vet ikke helt hvordan jeg kommer i gang. Spiser en liten sjokoladebit her og der et par ganger i uka (i tillegg til godteri på lørdager. Er det for mye? Det er mest småspising. Jeg spiser ikke en skål med sjokolade om gangen. Bare en bit eller to.

SVAR

Besvart 23.03.2019 15:23:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hurtighetstrening

Hurtighet er en persons evne til å forflytte seg raskest mulig over en kort distanse. Les hvordan du kan trene hurtighet.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle