Hopp til hovedinnholdet

Begynte med behandling mot blackheads, og har nå rødt utslett, kviser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har sånn passe ren hud. Tidligere har jeg hatt noen kviser nå og da, men som oftest bare en eller to om gangen som går bort relativt fort. Jeg har en del blackheads på nesa og begynte derfor med clear start produkter (den vanlige vaskesåpen til ansiktet og en pore rens). Har brukt dette siden September omtrent. Blackheadsene er der fortsatt men blir ofte mindre synlige når jeg har fått vasket godt. Jeg bruker en slags børste i ansiktet som er til den bruken. I det siste har jeg begynt å få små litt røde prikker i panna. Det begynte på sidene helt i hårfestet så man egentlig ikke så det. Disse prikkene ser ikke ut som kviser siden de er mye mindre og mindre synlige, men kan det være det? Burde jeg kutte ned på sukker eller fett for å bli kvitt dem? Kan det være fordi jeg skrubber i ansiktet? (Spiser sunt men koser meg også spesielt i helgene. Trener minst to ganger i uka. Bruker lite sminke) Hva kan jeg gjøre for å få renere hud?

SVAR

Besvart 23.03.2019 15:09:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle