Hopp til hovedinnholdet

Sliter med mye og høy rumling i magen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter en del med mage rumling. Rumlingen kommer som regelt etter jeg svelger og ligger, men dette foregår fra halsen, brystet og da ned til magen. Lydene kan også foregå litt over blæra. Etter jeg har spist kan jeg legge meg ned, og det skjennes ut som en vanndam lager en bølge i magen. Reiser jeg meg opp igjen er det som en diger eksplosjon, det kommer en sterk lyd som høres godt. Drikker jeg vann eller brus er det da plagene skjennes mest. Som sagt kommer da rumling fra halsen, brystet og ned til magen. Ofte luft i magen har jeg også, og er en del på do med hard bæsj (noen ganger). Har lest en del om magen rumling og at tarmen fordøyer maten osv.. men jeg føler ikke at beskrivelsene mine passer til det jeg leser om. Lurer virkelig på hva dette kan være. Jeg er ofte hos legen og vil ikke være der for ofte, men må jeg så må jeg

SVAR

Besvart 04.04.2019 15:01:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Irritabel tarm

Irritabel tarm kjennetegnes av fordøyelsesplager som oppblåsthet, løs eller treg mage.

 

Les mer
account_circle