Hopp til hovedinnholdet

Jeg er drit lei av å føle meg stygg og feit hver eneste dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil gå ned i vekt, men jeg vet ikke hvordan. Jeg er drit lei av å føle meg stygg og feit hver eneste dag. Jeg prøver alt for å gå ned i vekt men ingenting funker. Har begynt å telle kalorier osv og jeg spiser som regel mindre enn jeg skal, pluss at jeg i tillegg trener til sammen 4,5 time i uka så jeg får «brent av noe av det». Er 170 cm høy og veier 58 kg. Føler meg alltid så tykk når jeg står ved siden av de tynne vennene mine.. og jeg er så lei av det. Vil bare så gjerne vise alle de som har kalt meg tykk at jeg kan bli tynn hvis jeg vil og vise at dem tar feil. Og alle gutter vil jo ha tynne jenter :( Hvordan skal jeg bli tynn?!

SVAR

Besvart 09.04.2019 18:33:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle