Hopp til hovedinnholdet

Syns hverdagen er vanskelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i de siste månedene vært skikkelig usikker på veldig mye. Både kropp, utseende og hvordan jeg er som person. Jeg føler alltid at det jeg sier er dumt, og at ingen hører meg. Jeg føler ikke at jeg har noen spesielle talenter, ikke er jeg god på skolen, ikke er jeg god i noen sporter og ikke er jeg noen spesielt god til å synge, danse eller noen instrumenter. Jeg føler alltid at jeg er i veien, og at ingen egentlig liker meg. Jeg føler meg også skikkelig stygg og skulle gjerne vært tynnere. Men jeg klarer ikke å gjøre noe med det. Jeg går på dans én time i uka, dette er alt for lite for en 14 år (fyller 15 i år) gammel jente, men jeg hater det. Jeg er skikkelig ukomfortabel og jeg er ikke noe spesielt god heller, selv om jeg har gått i rundt 4 år. I går kveld skulle jeg på do, jeg var skikkelig svimmel og veggene "kom mot meg" så gråt jeg i 30min storgråtingeg vet at jeg bør snakke med noen, og tenker på å gjøre det hele tiden, men backer alltid ut. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.04.2019 09:28:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle