Hopp til hovedinnholdet

Kan tissen min brekke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg bruker dr greve dusjgele og liker å henge flaska på tissen siden d går m de nye, men jeg ser at tissen min blir litt bøyd. Er det fare for at den brekker? Hvordan kan jeg se/ kjenne d? R d vondt? Og når jeg snuser før jeh legger meg blir jeg svimmel når jeg lukker øya, r dette normalt?

SVAR

Besvart 01.05.2019 11:11:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Lover om snus, røyk og e-sigaretter (Tobakkskadeloven)

Noen synes vi har for strenge regler om tobakk og produkter som ligner på tobakk. Andre mener at vi burde forby alt sammen. Her får du svar på hvilke regler som gjelder, og hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Vil du slutte å snuse?

Det er vanskelig å slutte med snus, men det er mulig. Kanskje du bare skal hoppe i det? Her får du forslag til slutteoppskrift.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle