Hopp til hovedinnholdet

Har jeg angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en små stor jente når d kommer til kroppsbygging og er ikke så sikker på meg selv!:( jeg liker veldig godt og delta på sporter men når jeg kommer på treningene så sitter jeg bare og ser på fordi jeg er redd for og være dårligere enn de andre:( jeg vil gjerne delta på fotball og turn feks. men feiger ut og som regel begynner og gråte og får hjertebank før jeg skal dit og tørr ikke og se på folk! Og jeg lurte på om det kunne være angst? Assa tørr ikke og si noe fordi jeg vil ikke klage :/

SVAR

Besvart 29.04.2019 11:17:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle