Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om det er normalt å være så sliten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg trener mye, men likevel er jeg ofte så utrolig sliten for tida. Hender jeg våkner om morgningen helt utslitt etter en god natt søvn. Jeg lever livet mitt slik at jeg gjør alle planene mine, uten å sette meg ned og slappe av før alt er ferdig. Jeg klarer alt uansett hvor utslitt jeg er. Alle dager er ikke like hektiske. Det er perioder jeg har mer energi også. Men i de dårlige periodene får jeg fysiske plager, store mengder stress og av og til så føles det bare ut som jeg skal besvime snart. Må jeg begynne å trene enda mer for å bli mindre sliten? Jeg skjønner ikke greia. Hvis jeg tar hviledager blir jeg enda mer sliten. Eller hva kan jeg gjøre for å ikke bli så utslitt etter en vanlig dag? Er det normalt å være så sliten?

SVAR

Besvart 03.05.2019 11:42:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle