Hopp til hovedinnholdet

Jeg ser ikke poenget med å leve

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

eg ser ikkje poenget med å leva meir. Long story short, eg møsta faren min av kreft når eg var 4 år. mamma blei ilag med ein alkoholikar som vart voldelig både verbalt og fysisk i 7år. vennane mine bruke meg, utnytte meg og utestenge meg da har dei gjort sio eg var 10 og no e eg snart 16. den einaste besteveninno eg har føle eg dette vekk frå meg. Mamma og han nye som ho e ilag med (ikkje han alkoholikaren) er berre drit, alt eg gjer er gale, eg er respektlaus og utakknemlig. eg har vanskeligt for å stola på folk for som oftast ender det opp med at dei ikkje vil ha nåke med meg og gjera fordi eg e så "masete". eg hate utsjånaden min, eg hate kroppen min eg hate heile megsjøl. eg har hatt lyst so mange ganga å enda alt, men eg er for pysete. ting går verken bra på skulen eller heime, men eg har ingen som eg kan snakka me da om, so då sitte eg og øvetenke ALT. hjelp meg før da går skeis.

SVAR

Besvart 29.04.2019 20:08:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111 hele påsken, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle