Hopp til hovedinnholdet

Veier jeg for mye og bør jeg slanke meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente som ikke er fornøyd med kroppen min og redd for at jeg er overvektig. Jeg er 1,59 og vier 60-65 kg Jeg spiser ikke spesielt mye men nok.jeg lurer meg av og til og tar meg godteri eller chips. Jeg går på fotball to ganger i uken og går tur flere flere i uken. Jeg har en skritteller så jeg prøver å gå 10.000 hver dag. Jeg tar buss til skolen men om våren og sommeren sykler jeg avogtil. Jer er mye ute og hopper på trampolinen Jeg er ofte med venner som bor langt vekke da sykler eller sparker jeg( men blir oftest kjørt) Jeg har jo prøvd og slanke meg men får det ikke så bra til. Jeg er redd for at jeg veier for mye og lurer da på va som kan vere lurt for og slanke seg og om jeg veier alt for mye

SVAR

Besvart 06.05.2019 21:54:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle