Hopp til hovedinnholdet

Når jeg ser meg i speilet ser jeg bare en stygg jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ikke fornøyd med kroppen min/utseende... Jeg har begynt å få pupper, og jeg syns ikke de er noe fine... samme med fitta mi.. Jeg har mye hår, å jeg har prøvd og shave, men d funket ikke... jeg syns den ser jævli stygg ut... alt med kroppen min... jeg har liten rumpe, å får kommentarer på dette hel tiden... Jeg er lei hvordan kroppen min ser ut... jeg har lite selvtilitt... og hver gang jeg ser meg i speilet, ser jeg bare en stygg jente...

SVAR

Besvart 06.05.2019 22:31:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle