Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjønnsleppe som er lengre enn den andre...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har siden jeg var ca 12 år hatt en kjønns-leppe som er mye lenger enn den andre. jeg er nå 16 år og det er virkelig min største usikkerhet i livet. jeg er livredd for alt med sex og gjøre fordi jeg ikke vil at personen skal se eller kjenne at jeg har en kjønns-leppe som er lenger enn den andre. gutter ser jo mye på porno og man får disse forventningene om hvordan jenta skal se ut. etter så mange år med ekstrem usikkerhet rundt dette er jeg selv blitt vandt til at det er sånn, men jeg er fortsatt sykt usikker. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, usikkerheten går jo ikke vekk uansett. jeg har hatt sjanser der jeg kunne hatt sex, men har sagt nei kun pga kjønns-leppa, og jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å tørre å ha sex. går det an å operere nedentil og evt hvordan kunne jeg gjort det? må alt gå igjennom fastlege? det syns jeg er veldig skummelt, men setter stor pris på svar ettersom dette har vært en usikkerhet i snart 5 år!eller er det en måte jeg kunne sagt det til parter på?

SVAR

Besvart 14.05.2019 18:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det er fordi vi ikke er vant til å se alle variasjonene. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle