Hopp til hovedinnholdet

Fastlegen vil sende meg til hudlege etter å ha undersøkt føflekker hos meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var til legen idag for å sjekke noen føflekker. Etter den første noterte hun ned noe, så fortettet hun. Hun begynte å snakke om at de ikke så så bra ut å at hun skulle henvise meg til en hudlege idag, kreft ligger i genene mine som gjør meg ekstra nervøs, å sitter derfor nå å skriker å er livredd, jeg har en føflekk rett under brystet, som har endret form, og farge, når legen min spurte meg om det ble jeg nervøs og sa at jeg ikke viste eller at jeg ikke husker. Jeg vet at føflekkreft er den mins risikable kreften som er , men det skremmer meg fortsatt. Har også i det siste lest meg veldig opp på det med føflekkreft, men det tror jeg gjør det bare verre med tankene på symptomene som er veldig like de jeg har. Legen sa at vist jeg ikke har fått svar fra hudlegen innen 2-3 uker skulle jeg komme tilbake sånn at hun får purret på de. Det Jeg egentlig lurer på om det høres ille ut med tanke på at hun bestilte timen idag og at hun skrev ned noe på et ark?

SVAR

Besvart 20.05.2019 11:01:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle