Hopp til hovedinnholdet

Slite veldig med å sette tampongen inn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg fikk mensen i 7. Klasse. Den gangen brukte jeg tampong tre til fire ganger. Det gikk relativt greit og jeg brukte den minste størrelsen (gul pakke). Da jeg begynte på ungdomsskolen, begynte jeg å slite veldig med å sette den inn. Det samme gjør jeg den dag i dag. Jeg prøver nesten hver gang jeg har mensen, og det selvfølgelig hjemme, fordi jeg ikke kan ta sjansen på det andre steder. Det er akkurat som om det er en vegg, som stopper opp ca 10 cm inn. Det skal bemerkes at jeg ikke har hatt sex enda. Dette er rett og slett fordi jeg ikke har funnet den rette personen og settingen enda. Men allikevel kvier jeg meg litt pga jeg er redd det kommer til å gjøre vondt, ettersom jeg har en «kort» vagina. Det er akkurat som om den er bred, og når jeg setter inn tampong så går den til en av sidene. Da renner det blod igjennom. Jeg har også klart å bli helt avslappet, men det hjelper ikke. Jeg har onanert en gang, og da føltes alt riktig, så langt jeg vet.

SVAR

Besvart 25.05.2019 16:50:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle