Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vite om man har fått i seg nok kalorier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har et par spørsmål her. Hvordan vil jeg egt vite om jeg har spist for mange kalorier på en dag uten å telle? Kan man være sulten selv om man har fått i seg hele dagsbehovet for kalorier? Bør jeg stole på kroppen når den er sulten å ikke, eller bør jeg begynne å telle kaloriene å veie maten igjen? Jeg er 165 cm høy og veier 60 - 61kg, er det normalt? Føler jeg er alt for tykk... hvor mye bør jeg spise på en dag? Hva bør jeg gjøre for å slanke meg mer? Jeg vil egt veie 50-55kg..:(

SVAR

Besvart 04.06.2019 10:38:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
account_circle