Hopp til hovedinnholdet

Vond lukt og brunlig utflod.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For sju dager siden oppdaget jeg at jeg hadde klissete brunt utflod. Det luktet også vondt av vaginaen min. Dette hadde jeg i fire dager, også hadde jeg en dag uten, før jeg fikk det igjen. Nå begynner det også å se ut som det kommer bitte litt blod i tillegg. Jeg har også litt vond, nederste del av magen, og litt kvalm. Jeg har p-stav, ettersom at jeg fikk så mye blødninger, fikk jeg p-piller. Denne p-pillekuren er jeg ferdig med snart. Når jeg har samleie kan jeg også kjenne det helt nederst i magen. Jeg og kjæresren min har samleie uten kondom, men vi begge har testet oss. Så med mindre han har vært utro kan det ikke være kjønnsykdom. Jeg lurer på hva dette kan være, og om det er farlig.

SVAR

Besvart 09.06.2019 18:48:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle