Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor blir man kvalm når man er så sulten som dette? Hvorfor forteller magen munnen om at mat ikke er HJERTELIG velkommen ved å få ting til å smake bedre, på samme måte med vann og lignende når man er tørst?

account_circle

SPØRSMÅL

Sult

Når man er sulten er det ikke alltid at man har anledning til å spise med en gang. Noen ganger føler man seg helt tom i magen og har litt næringsmangel. Når man er så sulten og går oppover, eller bruker energi man ikke har, eller går generelt sett for lenge uten mat, blir man ofte kvalm. Man tar seg så senere noe så simpelt som en grovbrødskive med brunost, og siden magen burde skrike etter mat tror man liksom at man da skal ha lyst til å svelge den hel. Istedenfor dette, sitter man og drøvtygger som om svelgefunksjonen ikke er helt med.

Hvorfor blir man kvalm når man er så sulten som dette?
Hvorfor forteller magen munnen om at mat ikke er HJERTELIG velkommen ved å få ting til å smake bedre, på samme måte med vann og lignende når man er tørst?

Hilsen Gutt Guttesen, 17
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer