Hopp til hovedinnholdet

Hatt mensen sammenhengende i 3 måneder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 16-år og har hatt mensen i 3 måneder nå. Jeg er kjempe sliten hele tiden og er ikke så særlig aktiv. Jeg har også fått en ekstrem hårvekst på kroppen og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har hatt mensen i 5 år nå og har aldri opplevd noe lignende. Vet dere hva som skjer?

SVAR

Besvart 24.06.2019 12:41:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
account_circle