Hopp til hovedinnholdet

Kommer veldig seigt, hvitt, blankt slim ut av vagina. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg pleier aldri å ha forsinket mens og har ikke hatt sex på snart 3 mnd, men nå er jeg 4 dager sent... Har kraftige menssmerter, mye mer humørsvingninger enn vanlig og det kommer veldig seigt slim ut av vagina (noen ganger hvitt og noen ganger blankt)... Hva kan dette være? Er redd for å være gravid, men jeg har jo hatt mensen 2 ganger etter sist jeg hadde sex. Tok også en graviditetstest 2/3 uker etter jeg hadde sex og den var negativ, jeg er bare paranoid og livredd for å bli gravid. Jeg lurer egentlig bare på hva som skjer med kroppen min nå, for jeg har aldri opplevd dette før, jeg har også gått på de samme p-pillene i snart 4 år nå og det har heller ikke vært noen store endringer i hverken livet mitt eller kosthold. 

SVAR

Besvart 27.06.2019 05:25:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer. Andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle