Hopp til hovedinnholdet

Føler meg tykk etter sommeren, spist sunt. Tror jeg blir dårlig igjenn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Nå etr sommern føler jeg meg tjukkere. Jeg har gått opp i vekt, og føler jeg ser større ut rundt låra og leggene. Jeg trener en del, men hadde problemer m mat og sånn før. Nekta meg ting, men r blitt bedre nå. Har ik nekta meg no særlig i sommer, men nå angrer jeg p all isen og sånn jeg spiste. R generelt ik no særlig glad i godteri og brus, så hakke spist no særlig av d. Mest is og god middag og sånn. Men hvorfor har jeg gått opp i vekt og blitt større, selvom jeg ik har spist så forskjellig og i tillegg har trent bra? R asiatisk, så r genetisk ganske liten/lav, men har alltid vært tynn, men nå føler jeg meg større, eklere og bare usunn og dårlig. Jeg liker ik denne følelsen, og liker ik å ha d sånn. Trodde jeg var bedre, men tror jeg holder p å bli dårlig igjen. Pils hjelp meg m dette.

SVAR

Besvart 17.08.2019 13:52:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle