Hopp til hovedinnholdet

Kan sår på haka føre til mindre skjeggvekst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Den 3. August klarte jeg å slå haka og måtte sy tre sting. Jeg har to spørsmål i henhold til dette. Jeg lurer på om du kan svare meg på hvor mye det kommer til å påvirke sjeggveksten, kommer jeg til å få ett skikkelig "bald spot" i hele området eller kommer bare røttene som er i selve arret til å dø? Jeg hørte at arret kom til å bli mindre dersom jeg lar skorpa bli der til den detter av av seg selv. Så derfor har jeg ikke tatt ut stingene i løpet av den anbefalte tidsfristen(10 dager). Kommer det til å gi noen konsekvenser at stingene sitter lenger? Mest bekymret for sjeggveksten her... Takk for svar!

SVAR

Besvart 14.08.2019 20:15:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skjeggvekst og barbering

I puberteten kommer skjeggvekst og da kommer også spørsmålene om hvordan barbere eller stelle skjegget.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle