Hopp til hovedinnholdet

Kviser i underlivet 2 uker siden ubeskyttet sex, kan det bære herpes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg hadde for 2 uker siden ubeskyttet sex, og etter dette har det kommet noen store kviser i underlivet mitt. De gjør ikke vondt, og jeg har ingen andre symptomer på noe. Likevel blir jeg bekymret for at det kan være en kjønnssykdom ol. og skal teste meg for klamydia. Kan dette være tegn på herpes?

SVAR

Besvart 18.08.2019 18:38:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
account_circle