Hopp til hovedinnholdet

Er UTROLIG skolelei. Jeg har faktisk INGEN skolemotivasjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 13 år å er UTROLIG skolelei. Jeg har faktisk INGEN skolemotivsjon. Ingen skjønner å fortstår meg. Jeg har vært på ungdomsskolen i 1 dag nå.. å jeg gruer meg allerde. Jeg har masse venner å lærerne er grei. Jeg har bare ingen skolemotivsjon. Jeg liker ikkr skole litt.. jeg hadde ikke di sommerfuglene i magen første skoledag til ungdomsskolen.. jeg føler det er noe galt. Takk for svar

SVAR

Besvart 24.08.2019 08:19:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle