Hopp til hovedinnholdet

Er dette kvise eller herpes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg fikk noe som lignet på en underjordisk kvise på haken, den ble stor å litt låk når jeg kom borti den så etter noen dagen begynnte jeg å klemme på den, etterhvert så kom det ut noe som var klar væske (lignet på olje) så kom der noe som lignet en klar skorpe med litt hvitt under så klemmet jeg på det igjen å klarte å rive vekk skorpa. Da virket det som om at jeg rivde av hud over den kvisa som da kansje ble til et sår. den lekte i kansje 1 time etter så leg måtte av å til tørke bort litt væske som komm ut. Er dette kvise eller herpes? "Kvisa" var ikkje så veldi låk. Jeg har en venninde som har herpes og rett før hun fikk utbrudd så tok jeg en matbit av gaffelen hennes. Rett etter så begynnte hun å klø på leppa og fikk utbrudd. Så jeg er redd at jeg hat blitt smittet.

SVAR

Besvart 03.09.2019 22:13:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle