Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg søke lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde en p-stav i armen i 3 måneder, men måtte ta den ut fordi jeg ikke tålte den. Blødde hver dag nesten. Men det som er rart er at jeg har hatt mensen 1 gang som jeg husker, etter at jeg tok ut p-staven. (Tok den ut i februar) og nå sliter jeg smerter i korsryggen. Av og til kan det gjøre vondt av at jeg bare nyser. Burde jeg søke lege? Vill helst spørre her først pga må reise i 2t til legen om jeg skal til han.

SVAR

Besvart 12.09.2019 17:41:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle