Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å begynne med sminke. Hvordan skal jeg si det til mamma?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Først og fremst vil jeg bare si at jeg ikke vet om jeg satte dette i riktig kategori... Jeg har lyst til å begynne med litt mer sminke, bare for å eksperimentere og lære. Jeg har brukt concealer i blant, i ca et halvt år nå. Moren min er veldig hyggelig, og jeg tror hun prøver å være en jeg kan snakke med om alt, men sånn er det altså ikke. I tillegg snakker hun noen ganger om at man egt ikke trenger sminke eller bare minimalt med det, selv om hun bruker litt selv (det synes ikke engang). Hvordan kan jeg ta opp det at jeg vil begynne med sminke, på en voksen og avslappet måte? Kan jeg spørre mamma om jeg kan begynne, og så finne sminke med venninner eller storesøstera mi, eller burde jeg la mamma ta del i det?

SVAR

Besvart 18.09.2019 20:50:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle