Hopp til hovedinnholdet

Opplevd voldtekt/overgrep. Sliter. Har kjæreste. Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig fått kjærest. Problemet er at jeg i motsetning til han aldri har hatt sex. Jeg sliter veldig med med depresjon og spiseforstyrrelse som gjør jeg hater meg selv og kroppen min noe som gjør det veldig vanskelig og at jeg har blitt utsatt for voldtekt to ganger og flere seksuelle overgrep gjør at jeg ikke har klart det enda. Jeg har ikke følt meg klar eller følt jeg har møtt den rette. Vil føle meg trygg så jeg kan få gode opplevelser av første gang. Det gjør at jeg kommer til å trenge tid da jeg ikke er det enda, trenger sove sammen noen ganger før jeg klarer dette steget. Jeg vet han har ligget med folk full uten å vite navnet deres en gang men for meg er det mer meningsfylt. Han har ikke presset meg eller noe men vet ikke at jeg ønsker disse tingene og jeg tørr/vil ikke fortelle han om tingene jeg har opplevd men vil ikke presse meg til å gjøre noe jeg ikke vil eller føler meg klar for men er redd han ikke skal ville være sammen med meg. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.09.2019 16:16:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle