Hopp til hovedinnholdet

Finnes det medisiner som tar bort kåthet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en jente på 19 år, og plages med frysninger, kvalme og uro i kroppen hvis jeg går mer enn 1 mnd uten sex. Dette går utover nattesøvnen og konsentrasjonen på jobb, og begynner å bli et stort problem. Det hjelper ikke å tilfredsstille seg selv, kun å ha samleie med andre. Har ikke kjæreste, og tør ikke «å ligge rundt». Fins det medisiner, andre ting man kan gjøre for å bli kvitt disse plagene?

SVAR

Besvart 24.09.2019 19:49:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle