Hopp til hovedinnholdet

Vil leggene mine bli mindre hvis jeg går ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har et ønske om å gå ned i vekt. Jeg synes selv jeg har store legger. Jeg føler jeg selv har veldig muskuløse legger elns? Synes pappa har litt store legger, men han er jo mann da. Men kan dette være noe jeg har arvet? Jeg spilte håndball i 4 år også..men vil det å gå ned i vekt minske leggene mine? Samtidig, bør jeg ikke trene noen form for legger/styrke når jeg vil ha mindre legger? Jeg er lei av kroppen min og vil få en finere og tynnere kropp innen 2020, slik at jeg starter året med å være glad i meg selv. Hvor mye tror dere jeg vil klare å gå ned på 2 gode måneder? Med liiiiite snop om ikke ingenting og sunn mat. Trene tre timer i uka ish. Takk for svar! ;)

SVAR

Besvart 07.10.2019 20:17:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Gener og trening

Alle kan få gode resultater av trening, men hvordan resultatene blir for akkurat deg i forhold til utseende, muskelstørrelse, utholdenhet og prestasjon, henger også i stor grad sammen med genene eller arvestoffet du har med deg.

 

Les mer
attach_file

"Fit", "ripped", eller markert - men ikke nødvendigvis sunn

Markerte muskler og sixpack er ikke synonymt med god helse. Her kan du lese hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle