Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å gå ned i vekt! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gutt 14, jeg hater livet mitt:( jeg er 14 år og veier langt over 100kg. Jeg trenger hjelp til ALT!! Har ingen erfaring. Jeg har meldt meg på treningssenter, men vet ikke hvordan jeg skal finne dagene jeg skal gå dit på,tips? Jeg spiser MYE MYE mer grønnsaker en vanelig, de siste 5ukene har jeg spist en hel paprika hver dag og salat på skola.. HVER DAG!! Og jeg går fortsatt opp i vekt. Hvordan går det an!!!!!!!!!!!!!!! Jeg har mange tilgjengelige ting jeg kan trene på. Jeg har en gangvei, skog, treningssenter og en drit bra sykkel. Jeg sykla rallarvegen lett som en plett, gikk fortsatt ikke ned i vekt, og den er 9mil:(:( jeg trenger tips som jeg kan bruke til å gå ned i vekt, altså å lære å trene riktig. Hvordan jeg kan bruke gangveien og skogen og sykkelen riktig, og hvor mange ganger om dagen:)

SVAR

Besvart 07.10.2019 20:02:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle