Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått noen sorte prikker på penis hodet - hva kan det være?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er gutt på 20 og lurer på noe. Jeg og dama hadde samleie og hun hadde mensen mens vi drev på. Hun sa at hu ikke hadde mensen men da vi var ferdig så hadde hu det allikevel. Etterpå ser jeg at jeg har fått noen sorte prikker på penis hodet. Ca fem små. Det gikk ikke bort i dusjen og er litt stressa på hva det kan være? Har gått fint hele tiden til nå.

Besvart 09.10.2019 21:08
 

Svar
Hei gutt 20 år

Det er vanskelig å si hva disse prikkene er uten å undersøke deg. Sannsynligvis er de helt ufarlig og vil forsvinne av seg selv. Hvis de ikke går vekk kan du sjekke dette hos en lege. Da kan du enten gå til fastlegen din eller på Helsestasjon for ungdom (det er gratis). 

Det er ikke noe i veien for at du og damen din har samleie selv om hun har mensen. I dette tilfellet visste hun sannsynligvis ikke at hun hadde fått mensen før hun oppdaget det da dere var ferdige. Prikkene på penis har nok ikke noe med det å gjøre. 

Med vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Oversikt over kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse