Hopp til hovedinnholdet

Er redd for at min mor skal bli syk, da hun ikke har tatt vaksine på årevis

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er mye redd og har snakket med en sykolog i BUHP flere ganger, men nå er jeg redd for noe litt annet eller jeg har vert redd for den så lenge jeg kan huske redd for at mamma og pappa skal bli syke spesielt mamma, hun røyker ikke er ikke spesielt tjukk men hun har ikke vaksinert seg på flere år! Jeg har hørt at det er mange som får meslinger nå for tiden... Hvordan kan jeg spørre mamma om hun kan vaksinere seg mot de tingene jeg er vaksinert mot. Det er sikkert 20 år siden hun vaksinerte seg sist, hun er ikke mot vaksine i det hele tatt. Men hvordan kan jeg spørre henne. Jeg er redd for at om jeg sier at jeg er redd for at hun skal bli syk, så vill hun bli lei seg. Eller redd selv. Er det noen farer ved og ta vaksine?? Kan man bli syk av det eller noe sånt?? Jeg tror jeg har hørt om folk som ikke tåler vaksine men jeg er ganske sikker på at det ikke er slik for mamma.

SVAR

Besvart 04.11.2019 12:02:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle