Hopp til hovedinnholdet

Blødninger og smerter, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er ei 20 år gammel jente som over ett år nå har gått med sterke underlivssmerter. Menstruasjonen er ustabil og opplever mellomblødninger (tidligere har menstruasjonen gått etter klokka). Jeg opplever smerter under og spesielt etter samleie, blør også. I det siste har jeg også opplevde ryggsmerter. Jeg var hos fastlegen for dette for ett år siden. Han sendte henvisning til gynekolog, noe jeg ikke klarte å gjennomføre. Har en samboer som er veldig støttende, men fortsatt klarer jeg ikke å få det til. Har du noen formening om hva dette kan være og hvordan jeg skal klare og komme meg til gynekologen? Smertene og symptomene blir bare verre jo lengre tid det går.

SVAR

Besvart 18.11.2019 12:33:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle