Hopp til hovedinnholdet

Har fått «stikk» i ene siden i brystet. Bør jeg gå til lege med dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på noe angående om jeg burde oppsøke en lege. Jeg har lenge slitt med at jeg for eksempel får forskjellige skarpe "stikk" i nedre del av brystet på venstre side, spesielt som dukker opp i starten av en løpe økt (typ siden jeg var 14, ulikt ubehaget fra hold). Men i det siste har det blitt borte, men gått over i at det føles ut som jeg har et "trykk" litt lenger over det tidligere stikket. Det er verre hvis jeg ligger på den siden når jeg skal sove og er veldig markbart dagen etter jeg har drukket. Jeg lurer bare på om dette er noe som skyldes naturlige/vanlige ting eller om det er noe jeg kanskje burde hørt med en lege om? Har røykt i 1 år, så gått over til snus i 2 år nå om det har noe å si. Mvh Gutt 20

SVAR

Besvart 26.11.2019 00:51:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle