Hopp til hovedinnholdet

Følelsen av å måtte tisse ved samleie etter spiralinnsetting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste 1,5 snart 2 månedene etter at jeg satt inn spiral så har jeg begynt å føle mye «press» på blære, føles det ut som under samleie, utover i økten når det begynner å bli litt hardere og raskere trykk, men alt er bra med spiralen... er dette vanlig? hva kan det komme av? Om jeg har tisset rett før samleiet så føles det ut som jeg rett og slett blir tissetrengt igjen når det blir litt røffere, og da blir det til at jeg blir litt anspent fordi det føles ut som det skal «gå galt» selvom det er «tomt» og følelsen er naturligvis litt ubehagelig... aldri hendt før, hjelp :( synes temaer som dette er veldig ubehagelig å ta opp med lege etc ansikt til ansikt.

SVAR

Besvart 03.12.2019 11:26:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle