Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at kjæresten min ikke syns jeg er attraktiv lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i rundt tre måneder. Jeg stoler på han, også nok til sex. Han sier ofte at han elsker meg, og at han syntes jeg er vakker-i bare ansiktet, tenker jeg da. Han er muskuløs og har ingen extra fett på kroppen, sånn som jeg derimot har. Han var veldig tidlig med å tørre å vise kroppen sin for meg, og per dags dato har han ingen problem med å skifte foran meg, dusje foran meg og bare generelt la meg se han slik han er og ta på han over alt. Jeg derimot har en del valker på magen, jeg er ikke akkurat veldig tjukk, men magen min er ikke stram om du skjønner, der er mye å ta i. Også har jeg litt muffin mage, det samler seg spesielt nederst. Jeg spenner hele kroppen når han nermer seg magen min, og han har sagt at det stresser han at han ikke får ta på meg. Han tror jeg ikke stoler på han. Jeg bare er redd for at han ikke skal «respektere» hvordan jeg egentlig ser ut, at jeg ikke er attraktiv lenger. Kanskje han ikke blir kåt av meg, eller skuffet.

SVAR

Besvart 09.01.2020 20:08:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle