Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer nå med at jeg er slik og hvorfor med de jeg er trygg på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg får presentasjonsangst foran familie og vertsfamilie. For øyeblikket er jeg på utveksling, men jeg feiret jul i Norge. På julaften delte jeg ut gaver, og så begynte jeg å gråte fordi hele situasjonen var stressende, og jeg var redd for at jeg ikke var god nok. Så hadde vi noe likt til mandel i grøten hos vertsen, og i et øyeblikk trodde jeg at jeg fant mandelen, så da banket hjertet mitt hardt og fort. Hadde jeg fått mandelen tror jeg at jeg hadde måttet forlate for å gråte/hyperventilere og whatnot. Jeg pleide å være redd for presentasjoner på skolen, og jeg har hatt "flink pike"-syndromet før, men jeg er over de to tingene. Hva skjer nå med at jeg er slik og hvorfor er det rundt folk jeg egentlig er veldig komfortabel med?

SVAR

Besvart 15.01.2020 20:53:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle