Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år! Jeg tenker på mat hele tiden, og føler jeg spiser veldig mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tenker på mat hele tiden, og det er veldig irriterende. Hvis jeg spiser middag kan jeg spise flere porsjoner før jeg blir mett, spesielt fastfood selv om vi nesten aldri har det. Jeg spiser brødskive til frokost, 2 brødskiver til lunsj og frukt, kjøper ofte noe usunt på butikken eller kantina, spiser masse middag, og til kvelds så spiser jeg 2 brødskiver og småkake eller noe sånt. Jeg drikker også mye vann og melk gjennom dagen. Jeg tenker konstant på mat, og blir lykkelig når jeg får god mat hjemme og borte. Når jeg er med venner så tenker jeg så ofte bare på å gå å spise et sted eller å kjøpe noe godt. Det er veldig irriterende og jeg orker ikke å tenke på mat hele tiden. Jeg veier 50kg og er ca 164 cm høy. Jeg går ikke på noe der jeg beveger meg mye(håndball og sånne ting)) men trener litt hjemme selv. Jeg er seriøst helt GAL etter mat hele tiden!! Jeg vil virkelig ha hjelp, og tips. Noen jeg burde kontakte eller noe sånt, for jeg har virkelig et problem!!!?!;(

SVAR

Besvart 18.01.2020 14:21:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle