Hopp til hovedinnholdet

Føler meg lav og dette plager meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 15 år, fyller 16 til våren. Jeg har en ting som plager meg i hverdagen, og det er høyden min. Jeg er ikke den laveste i klassen, men heller ikke så høy, jeg er akkurat 160cm. Jeg blir så deppa av å se at de fleste jentene er høyere enn meg og at alle guttene på trinnet er høyere enn meg, nest laveste gutten er nesten 170 snart. For eksempel så føler jeg meg mye utenfor når alle snakker om hvor mye de har vokst i sommerferien, mens jeg bare står der, like lav som jeg var før sommerferien. Blir ikke mobbet for dette, men dette er noe jeg sliter med selv. Jeg håper på svar, fordi dette har plaget meg en god stund nå.

SVAR

Besvart 27.01.2020 01:07:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle