Hopp til hovedinnholdet

Kan sæd gå gjennom trusa mi, slik at jeg blir gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min hadde på oss bare undertøy på. Etter det lå han oppå meg og dro penisen sin oppover og nedover rundt tissen min, vi kan si at han lekte rundt, det var nesten som sex, men bare undertøy på. Jeg lurer på om hvis han cummer ut på trusa si, kan sæd liksom gå gjennom trusa mi slik at jeg blir gravid? Eller må det være ordentlig sex for å bli det?

SVAR

Besvart 24.01.2020 15:32:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Redd for å gjøre ei jente gravid?

Det skal veldig lite sæd til for å gjøre ei jente gravid. En sædcelle er nok og det kommer mange tusen ved en utløsning.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle