Hopp til hovedinnholdet

Øm venstre testikkel som henger, er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Liker nettsiden deres veldig mye! Jeg har et lite problem. I de siste 6-7 dagene er det slik at min venstre testikkel av en eller annen grunn ikke holder seg fast høyt oppe i ballesekken som den høyre testikkelen. Den på en måte glir ned og henger ned mens den høyre testikkelen holder seg opp som vanlig. Den venstre testikkel er derfor litt øm, men ellers jeg ser ingen forskjell i formen, fargen eller fasongen på den. Har jeg fått en alvorlig sykdom som gjør til at jeg må ta en opperasjon? Jeg føler meg veldig redd og har ikke sagt det til noen ennå siden jeg er redd for om det er noe så alvorlig som at jeg må opperere dem vekk eller noe. Lurer på om det vil gå vekk av seg selv eller om jeg må gå til lege og gjøre operasjon eller noe. Jeg vet ikke hvorfor dette skjedde siden jeg kan ikke huske å ha blitt slådd i ballene eller kommet for en skade. Jeg bruker noen ganger å presse mye når jeg tisser, så kan det ha noe med saken å gjøre?

SVAR

Besvart 03.02.2020 14:19:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle