Hopp til hovedinnholdet

Hva burde jeg gjøre for å få flat mage,fin rumpe og bli sterkere generelt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil starte å begynne å gå på treningssenter. Jeg har gått en del ned i vekt og føler meg ganske svak. Jeg har gått på treningssenter 2 ganger og følte ikke jeg klarte og gjøre øvelsene så veldig bra. Hva burde jeg gjøre for å få flat mage,fin rumpe og bli sterkere generelt. Nå har jeg begynt å spise så mange kalorier jeg trenger for å opprettholde vekten, men jeg har hørt at folk må spise mer enn d for å få muskler. Vet ikke hvilken kategori jeg er i lengre. (Weightloss,fatloss,muscle gain) hvilken øvelser og apparater foreslår dere? Jeg er sterkere i bena enn i armene. Hvor mange ganger skal jeg gjøre de forskjellige tingene? Takk for svar

SVAR

Besvart 05.02.2020 13:54:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle