Hopp til hovedinnholdet

Jeg er aldri kåt. Hatt sex selv om jeg ikke hadde lyst. Er sjenert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er aldri kåt, har prøvd å se på porno og onanere for å se om jeg blir tent, men jeg kjenner ikke noe. Jeg har hatt sex flere ganger med en, selvom jeg ikke hadde så lyst og jeg blir aldri kåt. Jeg blir sikkelig ubekvem, og hvis jeg ser en sexscene i en film eller noe så enkelt som noen som kysser så grøsser jeg sikkelig eller må trekke meg bort fra folk for å få puste ordentlig/ ikke begynne å gråte. Jeg hater at man må være så naken for man er så exposed. Det er ingen måter å skjule seg på. Jeg hater hvordan jeg ser ut og jeg er sikkelig sikkelig sjenert, jeg vet ikke om det har noe innvirkning(?)

SVAR

Besvart 06.02.2020 20:01:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle