Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så usikker på meg selv

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år som er usikker på seg selv. Jeg synes selv jeg er stygg. Jeg har stor, skeiv og nedover nese. Jeg har skjeve tenner som går til siden, og jeg har et lite fjes. Jeg har ganske lange tynne bein og en liten overkropp. Jeg er veldig sjenert og stille, og jeg hater det. Jeg er alltid redd for at foreldrene mine ikke har nok penger og det gjør meg skikkelig stresset. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hater huset mitt for det er så lite og det gjør at jeg ikke vil ha venner over, for alle vennene mine har et stort hus. Jeg har prøvd å gjøre så mye for at jeg skal bli mindre usikker, men ingenting hjelper. Jeg har farget håret, klippet det og endra stilen min. Alle vennene mine er så sykt pene og det gjør meg mer usikker.. Jeg er stille fordi jeg føler at folk skal dømme meg, at de skal tenke at jeg er en rar taper som er skikkelig stille. Jeg er redd for at jeg kommer til å bli fattig når jeg blir større, ingen jobb, ingenting. Jeg hater megselv.

SVAR

Besvart 08.02.2020 18:35:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
account_circle