Hopp til hovedinnholdet

Kan melatonin påvirke hormonspiralen jeg har?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år og har har hormonspiral siden jeg var 14. Jeg har alltid slitt med søvn problemer og nå har jeg begynt på melatonin. For ikke så lenge siden hørte jeg det at melatonin kan ha en effekt på hvor effektiv p-piller fungerer. Er dette sant for hormonspiral også?

SVAR

Besvart 24.02.2020 01:28:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle