Hopp til hovedinnholdet

Må veldig ofte på do, lurer på om det kan være urinveisinfeksjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ifjor sommer måtte jeg alltid på do. Var sikker på at det var urinveisinfeksjon. Jeg spiste mye surt (sitron og juice). Det sto på nettet at det skulle funke, men det gjorde det ikke. Det var noen dager det var helt krise og jeg satt på doen helle dagen, og andre dager hvor jeg nesten ikke var på do. det har vært det samme igjen, perioder holder jeg forsatt med det. Det skjer oftest etter jeg har sittet lenge på doen, vet ikke hvorfor. Nå i det siste har det vært krise. Jeg kan ha på en bleie på kvelden også på morgenen må jeg ikke tisse. Det samme hvis jeg tar på morgenen, så går det over et par timer senere. På mandag skal jeg til legen.

SVAR

Besvart 26.02.2020 21:44:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle