Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg mye luft i magen og kan jeg hindre det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så dette er kanskje ett rart spørsmål, men jeg lurer på hva årsaken til at jeg promper så mye er. Jeg har ikke spist noe spesielt så jeg skjønner ikke hva som er galt med meg. Det lukter også veldig ille. Og prompen er veldig bløt og jeg hver gang jeg tar et skritt så promper jeg. Og det går ikke an å holde inne. Lurer på hva årsaken til dette kan være og om jeg kan gjøre noe for å hindre det. Tusen takk, hilsen jente 15 år :)

SVAR

Besvart 02.03.2020 01:19:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle