Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt når jeg trener hver dag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke blir slankere og ikke går ned i vekt. jeg går mitt andre år på idrettslinje, som da vil si at jeg har gym hver dag, i tillegg trener jeg på egenhånd flere kvelder i uka, og jeg har en hest jeg rir nesten hver dag. jeg ønsker å gå ned i vekt og bli slankere rundt magen. jeg spiser heller ikke godteri og søtsaker hver uke engang. hjelp- hva kan jeg gjøre? tips til matretter eller treningsprogram. bor også på hybel, så jeg har ikke go råd til å kjøpe allverdens fancy mat.

SVAR

Besvart 01.03.2020 11:10:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle